Terug naar overzicht

Koud maar zonnig tijdens tijdrit 'de Bron'

Onder ideale weersomstandigheden werd op zondag 29 september voor de tweede keer in Oud-Ootmarsum-Nutter de ploegentijdrit van RTC gehouden.

Koud maar zonnig tijdens tijdrit 'de Bron'

Het parcours dat door de Ootmarsumse leden was uitgezet voer voor een groot deel over het voormalige NK parcours. Het parcours met de naam “Terug naar de Bron” is 6,36 km lang, waarbij het klimmen en dalen was. 

Dit parcours werd door 9 groepen (van 5 wielrenners) 7 keer afgelegd. Daarbij ging het niet om de snelste tijd waarbinnen deze afstand werd afgelegd. De winnaar is de groep die het dichtste bij het vooraf opgegeven gemiddelde uitkomt. Uiteraard mocht er geen gebruik worden gemaakt van apparatuur waar de snelheid en afstand mee kan worden afgelezen. 

De groep “DE DRIE D” bestaande uit de heren Patrick Aveskamp, Martin Timmerman, René Heesink en Gerwin ten Veldhuis wisten de 44,52 km af te leggen met een gemiddelde van 33,90 km en waren hiermee 0,01 km sneller dan de vooraf opgegeven snelheid. 

Schermafbeelding-2024-09-30-om-19.17.47.png

De NOORMANNEN die vorig jaar wonnen met een gemiddelde van 37,66 km eindigden dit jaar op plek 5. 

Door de RTC-sponsoren Landgoed De Holtweijde, Twents Broodhoes, Welkoop, FietZ, Morein waren prijzen beschikbaar gesteld. Na de prijsuitreiking werd er bij Camping “De Witte Berg” in Oud-Ootmarsum nog even gezellig nagepraat.

Schermafbeelding-2024-09-30-om-19.43.40.png

Bekijk hier alles foto's die zijn gemaakt.

Event bij dit nieuwsbericht

Fiets mee en word lid

Meld je aan bij RTC Twente, geniet van het fietsplezier en de vele voordelen!

Ik meld mij graag aan!

Contact

E-mail naar bestuur@rtctwente.nl

  • Volg ons op